Tel: +40(72)210-4138 | e-mail: hello@happypandashop.hu

Panda Nutrition (RO)
panda nutrition pyruvat cla
panda nutrition pyruvat cla		pyruvat cla panda nutrition Panda Nutrition Pyruvate + CLA pyruvat cla

Panda Nutrition Panda Nutrition

Pyruvat + CLA SlimFit

Supliment alimentar pentru arderea grăsimilor cu piruvat de calciu și CLA.


Încă nu există evaluări | Trimiterea evaluării


Cod de bare: 6014420574571

Greutate: 104 g

Ambalare: 100 capsulă

Informații stoc: În stoc
106 RON (97 RON + TVA)

Preț unitar: 1 RON / capsulă

1 / 6

pyruvat cla
panda nutrition pyruvat cla
pyruvat cla panda nutrition
Panda Nutrition Pyruvate + CLA
pyruvat cla
panda nutrition pyruvat cla
Magazin de incredere
100% garanție de returnare a banilor
Livrare rapidă
Produs maghiar

Câștigă înapoi prețul arzătorului tău de grăsimi Panda!

Dacă-ți documentezi rezultatele, pe care le putem folosi mai târziu, și poți demonstra cel puțin 12 kg de pierdere în greutate, vei primi un cadou! Trimiteți-ne fotografiile tale înainte/după care arată pierderea în greutate și-ți vom trimite un alt lot de arzătoare de grăsimi de tipul celor pe care le-ai comandat ultima dată. Acesta va fi, desigur, un cadou din partea noastră. :)

Dacă poți demonstra cel puțin 30 kg de pierdere în greutate, atunci chiar îți vom dubla cadoul. Fie ca Panda să fie cu Voi!

Fotografiile tale sunt binevenite fie pe Facebook, fie prin e-mail la adresa info[at]pandanutrition.ro.

Produsele care participă la concurs:

Pyruvat + CLA SlimFit

HCA 500

Day Burn

Panda Nutrition Pyruvat + CLA SlimFit este un supliment alimentar cu două componente de susținere a dietelor, format din două dintre cele mai utilizate ingrediente de pe piață. Feedback-ul arată că acestea sunt cele două componente cele mai apreciate de clienți.

Combinația piruvat-CLA este un arzător de grăsimi extrem de eficient, care este compus din substanțe complet naturale, fără să prezinte nici cel mai mic pericol pentru sănătate. Dar trebuie remarcat faptul că acestea nu sunt panacee miraculoase, pentru că așa ceva nu există. Scăderea în greutate necesită determinare, ceea ce nu funcționează cu mâncatul în exces și cu un stil de viață sedentar. Panda Nutrition Pyruvat-CLA SlimFit poate susține eficient dieta, sporindu-i eficiența.

Panda Nutrition Pyruvat-CLA SlimFit este un preparat recunoscut de Institutul Național de Farmacie și Nutriție din Ungaria. Produsul este complet sigur de utilizat, nu are efecte secundare și a fost verificat de Institutul Național de Farmacie și Nutriție.

pyruvat cla panda nutrition

Efectul piruvatului de calciu

Piruvatul de calciu  este un arzător de grăsimit complet sigur de utilizat, dar cu atât mai eficient, complet natural, nesintetic, de tip termogenic, ceea ce înseamnă că nu are niciun efect asupra tensiunii arteriale ca produsele cu cofeină, taurină sau extract de ceai verde. Acidul piruvic (C3H3O3Ca) este produs chiar de corpul uman, fiind o substanță naturală care susține un metabolism sănătos. Piruvatul de calciu este o formă de acid tartric, respectiv un reziduu de acid al acestuia.

Prin administrarea de piruvat de calciu, organismul va arde grăsimile chiar și atunci când nu este solicitat. Dacă nu se consumă carbohidrați, ci piruvat, produsul final intermediar, fără calorii, al carbohidraților, organismul va simți că tocmai a primit un nutrient și, prin urmare, va crește arderea grăsimilor și va elimina senzația de foame.

Acidul piruvic crește rata metabolică bazală (BMR) a corpului uman cu o medie de 2,2%, ceea ce înseamnă că organismul arde cu 2,2% mai multe grăsimi în stare bazală, chiar și atunci când stați la birou sau mergeți până la aparatul de cafea de la serviciu.

Într-un studiu cuprinzător realizat în anii '90, Stanko și colaboratorii săi au investigat amănunțit efectele fiziologice ale piruvatului ca supliment alimentar. În 1992, aceștia au studiat timp de 21 de zile modul în care organismul persoanelor aflate la dietă răspunde la un aport ridicat de dihidroxiacetonă și piruvat de calciu și dacă acestea ajută organismul să piardă în greutate. Studiul a inclus 13 femei obeze (pe baza indicelui de masă corporală și a procentului de grăsime corporală). Pe baza rezultatelor cercetării, femeile care au susținut dieta cu dihidroxiacetonă și suplement dietetic piruvat de calciu au pierdut semnificativ mai multă grăsime. Același studiu a analizat 14 femei obeze tratate cu piruvat de calciu și a constatat că acestea au pierdut semnificativ mai multă grăsime și au obținut o pierdere în greutate mai mare în comparație cu grupul de control care a primit placebo. [1][2]

panda nutrition pyruvat cla slimfit

Efectul CLA

CLA stimulează arderea grăsimilor, ajutând organismul să transforme mai eficient substanțele nutritive ingerate în energie. Aceasta crește rata metabolică bazală (BMR), ceea ce înseamnă că alimentele pe care le consumați sunt transformate mai eficient în energie. CLA arde grăsimile prin creșterea ratei metabolice, arzând astfel mai multe kilojouli și reducând semnificativ raportul dintre grăsimea corporală și greutatea totală. Consumul de CLA susține creșterea musculară, care consumă mai multe calorii decât grăsimea, astfel încât, în mod ciudat, dar logic, puteți arde mai multe grăsimi fără a vă schimba semnificativ obiceiurile alimentare. [1][2][3][4]

Persoanele cu afecțiuni tiroidiene suferă de un dezechilibru hormonal în organism, ceea ce le face predispuse la acumularea rapidă de grăsime în zona abdominală. CLA poate fi eficient în reducerea grăsimii de pe burtă și în susținerea dietei cu o nutriție adecvată.

pyruvat cla zsírégető panda nutrition

Compoziția Pyruvat + CLA SlimFit

O capsulă de Pyruvat+CLA constă în 500 mg de piruvat de calciu și 250 mg de CLA. O capsulă conține 750 mg de substanță activă, iar o cutie conține 100 de capsule. 

Dozare

Cantitatea zilnică recomandată este de 1 capsulă dimineața și încă 1 capsulă după-amiaza devreme. Pentru persoanele și sportivii implicați în antrenamente intensive, se recomandă un supliment de 2 capsule înainte de antrenament.

Pyruvat + CLA SlimFit Tabel nutrienți / ingrediente

Ambalare: 100 capsulă

1 doze: 2 capsulă

Nume 1 capsulă RDA% (1 capsulă) 2 capsulă RDA% (2 capsulă)
Piruvat de calciu 500 mg 1 g
din care Calciu 94 mg 11,8 % 188 mg 23,5 %
CLA (acid linoleic conjugat) 250 mg 500 mg

Ingrediente: piruvat de calciu, CLA (acid linoleic conjugat), învelișul capsulei [gelatina, colorant (dioxid de titan)], maltodextrină, agent antiaglomerant (săruri de calciu ale acidului ortofosforic de calciu).

Recenzii de produse

Trimiterea evaluării

    Produse asociate

    töltés

    TÖLTÉS