Tel: +40(72)210-4138 | e-mail: hello@happypandashop.hu

Panda Nutrition (RO)
panda nutrition ginseng complex
panda nutrition ginseng complex ginseng complex panda nutrition panda nutrition ginseng complex ginseng

Panda Nutrition Panda Nutrition

Ginseng Complex

Capsule de supliment alimentar care conțin două tipuri de ginseng și vitamina B12.


Încă nu există evaluări | Trimiterea evaluării


Cod de bare: 6014425625681

Greutate: 81 g

Ambalare: 100 capsulă

Informații stoc: În stoc
53 RON (49 RON + TVA)

Preț unitar: 1 RON / capsulă

1 / 6

ginseng
panda nutrition ginseng complex
ginseng complex panda nutrition
panda nutrition ginseng complex
ginseng
panda nutrition ginseng complex
Magazin de incredere
100% garanție de returnare a banilor
Livrare rapidă
Produs maghiar

Capsulă de supliment alimentar care conține două tipuri de ginseng pe porție, 400 mg de Panax Ginseng și 200 mg de Ginseng Siberian.

Ginsengul este o plantă medicinală folosită de mii de ani, deja în medicina ayurvedică și în medicina chineză veche, cu efecte complexe. În zilele noastre, utilizarea sa devine din ce în ce mai frecventă și în culturile occidentale, fie că este vorba despre ameliorarea stresului, recuperarea după o boală, depășirea supraîncărcării mentale sau chiar ca afrodiziac.

Versatilitatea sa se datorează compoziției complexe a ginsengului, care conține o gamă largă de constituenți: saponine, uleiuri, fitosteroli, carbohidrați, aminoacizi, vitamine și peptide.

Ginsengul este o plantă adaptogenă (plantele care ajută organismul să se optimizeze după evenimente stresante se numesc adaptogene).

Efectul ginsengului a fost îmbunătățit prin adăugarea de vitamina B12.

Efectele ginsengului

Principalul motiv pentru care se administrează ginseng este acela de a ajuta organismul să reziste la efectele negative ale stresului. Ginsenozidele sunt responsabile pentru majoritatea efectelor benefice ale ginsengului: reduc efectele negative ale stresului și cresc performanța mentală și fizică. [1]

Ginsenozidele pot fi un ajutor puternic în recuperarea după o boală și în combaterea oboselii și a epuizării.

Pe lângă ginsenozide, ginsengul are și alte componente utile, cum ar fi panaxanii, care scad nivelul de zahăr din sânge, și polizaharidele, care au proprietăți de stimulare a imunității. Din aceste două motive, este foarte recomandat iarna pentru efectele sale de stimulare a sistemului imunitar, în timp ce efectele sale de scădere a glicemiei pot fi benefice pentru persoanele rezistente la insulină și diabetici, sau cel puțin pot preveni aceste probleme, potrivit mai multor studii. [2][3]

De asemenea, are un efect semnificativ asupra libidoului masculin, motiv pentru care este consumat de bărbați de secole. Ginsengul nu este un leac miraculos. Bineînțeles că are un efect mai blând în comparație cu medicamentele vasodilatatoare, dar poate fi un ajutor puternic pentru bărbații cu libido scăzut, administrat sub formă de cură. [4][5][6]

ginseng complex panda nutrition

Dozarea de Ginseng Complex

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă de 600 mg. O cutie conține 100 de capsule, suficiente pentru mai mult de 3 luni. După consumarea unei cutii, se recomandă o perioadă de repaus de 1 lună.

Ginseng Complex ingredientele

Ambalare: 100 capsulă

1 doze: 1 capsulă

Nume 1 capsulă RDA% (1 capsulă)
Panax ginseng 400 mg
Ginseng siberian 200 mg
Vitamina B12 (Cobalamina) 15 µg 600 %

Ingrediente: Panax Ginseng (Panax pseudoginseng) Extract de rădăcină (4% standardizat pentru ginsenozide), ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) Extract de rădăcină și rizom (0,8% standardizat pentru eleuterozid), înveliș al capsulei (gelatină, culoare), agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu), Săruri cu acid ortofosforic de calciu), Cianocobalamină.

Recenzii de produse

Trimiterea evaluării

    Produse asociate

    töltés

    TÖLTÉS