Panda Nutrition Collagen C este o capsulă de calitate superioară, care conține colagen, un ingredient din ce în ce mai popular în zilele noastre, și este îmbunătățit cu acid hialuronic și vitamina C. Collagen C este un preparat recunoscut de Institutul Național de Farmacie și Nutriție din Ungaria, complet sigur de utilizat și fără efecte secundare.
Colagenul prezintă numeroase beneficii pentru sănătate, jucând un rol-cheie în construirea cartilajului [1][2], menținerea sănătății articulațiilor și oaselor, a pielii tinere, ferme și sănătoase [3][4], precum și în reducerea celulitei [5]. Lipsa colagenului duce la crăparea unghiilor și la ruperea părului. [6]
Acidul hialuronic este, de asemenea, un jucător-cheie în menținerea sănătății pielii, combate ridurile [7] și protejează împotriva deshidratării [8]. Colagenul este completat cu acid hialuronic pentru a oferi pielii o protecție complexă.
Vitamina C adăugată susține producția de colagen [9]. Cercetările au arătat că adăugarea de vitamina C în alimentație a crescut de opt ori producția de colagen, rezultând o piele mai tânără și mai fină.
Beneficiile colagenului C
- susține pielea sănătoasă, tânără și suplă
- poate reduce ridurile
- întărește unghiile și menține părul sănătos, strălucitor
- 920 mg conținut / doză de colagen bovin hidrolizat
- 40 mg acid hialuronic și 40 mg conținut / doză de vitamina C
- ușor de folosit datorită formei de capsule
- raport preț-calitate fără egal
Administrarea de Panda Nutrition Collagen C
Doza zilnică recomandată este de 2 doze (2 x 2 capsule), administrate în 2 reprize, între mese, cu mult lichid.
Collagen C [colagen + acid hialuronic] Tabel nutrienți / ingrediente
Ambalare: 100 capsulă
1 doze: 2 capsulă
Porție zilnică: 4 capsulă
Nume | 2 capsulă | RDA% (2 capsulă) |
Colagen | 920 mg | |
Acid hialuronic | 40 mg | |
Vitamina C | 40 mg | 50 % |
Ingrediente: colagen bovin hidrolizat, acid hialuronic, acid ascorbic, înveliș al capsulei [gelatină, colorant (dioxid de titan)], agenți de încărcare (celuloză), agent antiaglomerant (săruri de magneziu ale acizilor grași).